Promocion

Anëtar

Promocion
 

Vlerësimi i pronës

 

Ne kompletojmë numër të konsiderueshëm vlerësimesh dhe ju informojmë me çmimet e pronave në lagjen tuaj.

Në vlerësimet tona merren në konsideratë nëse prona juaj është e rrethuar me parqe, transport lokal, restorante dhe shkolla.

Si mund ta shfrytëzoni vlerësimin?

Nëse mendoni që pronën që po e bleni ose e merrni me qira është e vlerësuar lartë.

Çmimi 25 euro për pronë

Nëse ju duhet kredi

Çmimi 99 euro për pronë

Nëse dëshironi ta shisni pronën

Çmimi 49 euro për pronë

Takimin për pronën tuaj mund ta aranzhoni në e-mailin info@ringks.com, ose numrin e telefonit 044 210 542